Dilluns, 18 gener 2021
6.2 C
Lloret de Mar
La mascareta ja és obligatòria sempre

La mascareta ja és obligatòria sempre que sortim al carrer

El Govern català sancionarà amb 100 euros les persones majors de 6 anys que no duguin la mascareta en espais públics, encara que hi hagi distància.

La mascareta ja és obligatòria sempre

Darreres Notícies

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

La mascareta ja és obligatòria sempre que sortim al carrer. El Govern català va aprovar ahir la mesura, que obliga a dur la mascareta encara que hi hagi prou distància. La sanció per incompliment serà de 100 euros.

La mascareta és obligatòria a l’aire lliure i en interiors oberts al públic per a majors de 6 anys. La norma general és que tothom surti de casa amb la mascareta posada i, quan la naturalesa de l’activitat ho faci incompatible, les persones se la poden treure. Per exemple, les activitats en casals d’estiu dels infants o per fer esport. Pel que fa a la platja, la consellera ha destacat la importància d’arribar-hi amb la mascareta, tot i que no caldrà posar-se-la per banyar-se ni per prendre el sol.

Així ho ha explicat la consellera de Salut, Alba Vergés, que fa una crida a mentalitzar-se de la necessitat de dur mascareta i ha remarcat que les sancions per no respectar la llei de Salut Pública són de 100 euros. Tot i així, la consellera ha matisat que l’objectiu no és posar sancions, sinó que hi hagi un canvi d’hàbits i la ciutadania sigui conscient de la importància de posar-se la mascareta perquè tots som transmissors potencials.

Una mesura que la regidora de Salut Pública de Lloret, Jennifer Pérez, veu bé, tot i que sempre que sigui flexible amb les situacions en què és incompatible portar la mascareta.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.