23.1 C
Lloret de Mar

L’ADF troba un abocament de runa de grans dimensions enmig del bosc a Lloret de Mar

La troballa de material de construcció acumula mitja tona de restes.

La troballa de l'ADF, feta amb cavall
La troballa de l'ADF, feta amb cavall

Darreres Notícies

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) denuncia que ha trobat un parell d’abocaments de runa en els últims dies en plena natura del terme de Lloret de Mar. En el primer cas, es tracta d’un abocament de grans dimensions, de més de mitja tona, format per diferents materials de construcció.

Enric Martínez, responsable de l’ADF de la Selva Marítima, explica que el van trobar quatre dies enrere, en el camí de Lloret Verd a la depuradora. “No ens estranya trobar un altre abocament de gent incívica“, afegeix.

Martínez afegeix que costa arribar en aquest indret i que ja han posat en coneixement la trobada al departament de Medi Ambient. Aquests dies també han trobat runa a la plaça del monument de l’Àngel a Sant Pere del Bosc i han procedit a comunicar-ho a les autoritats.

Els voluntaris de l’ADF fan aquestes troballes de tant en tant, enmig del bosc, on han arribat a trobar bombones de butà o uralita. Afegeix que aquest comportament incívic ja es donava abans del decret d’alarma. L’única diferència amb ara és que hi ha menys gent al bosc.

En aquest sentit, recordem que l’Ajuntament ha reobert la deixalleria només per a industrials i autònoms, és a dir, per a comerços, però no per a persones particulars.

Pel que fa a l’ADF, tot i l’estat d’alarma,aquests dies continuen en actiu. S’encarreguen de desinfectar les zones comuns de les urbanitzacions, en coordinació amb el departament de Medi Ambient.

spot_img

El + Vist