6.7 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar neteja els carrers amb lleixiu per prevenir el coronavirus

Una mesura marcada pel Ministeri de Sanitat.

ADF, fent neteja
ADF, fent neteja

Darreres Notícies

Des de fa uns dies s’han començat a netejar els carrers de Lloret de Mar amb lleixiu per tal de desinfectar la via pública com a mesura de prevenció contra el coronavirus.

Els agents, fent la neteja al carrer (font: ajuntament).

Una mesura marcada pel Ministeri de Sanitat i que es duu a terme en altres municipis d’arreu de l’estat espanyol, segons explica la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs.

Ja hem començat a fer la neteja dels carrers amb aigua i lleixiu, que és el que marca el Ministeri de Sanitat per la correcta desinfecció. En els propers dies tindrem 4 equips d’aigua repartits per diverses zones del municipi, començant per les zones amb més residents habituals, prop dels supermercats o zones d’afluència de persones. Gràcies als que fan la seva feina perquè d’altres puguem fer un bon confinament. #COVID19 #Quedatacasa #quedatencasa #mylloret #CarrersDesinfectats

Publicada por Jaume Dulsat en Domingo, 22 de marzo de 2020

Les tasques de neteja se’ls han repartit entre el servei de neteja municipal i les ADF, les Agrupacions de Defensa Forestal, que s’han prestat voluntàriament. Els primers estan dividits en quatre equips, que utilitzen tot el personal i maquinària de què disposen. Han començat per les zones amb més afluència de persones, com per exemple als voltants de centres de salut, supermercats, la caserna de la policia i contenidors d’escombraries.

Les ADF, netejant els contenidors (font: Jaume Dulsat).

Les ADF duen a terme la neteja als accessos de les urbanitzacions. Han desinfectat les entrades i zones comuns de Mas Romeu, Els Pinars, Lloret Blau, La Creu, Condado del Jaruco i Rocagrossa, entre d’altres.

Segons fonts municipals, les tasques de neteja arribaran a la totalitat de Lloret de Mar. És a dir, a totes les vies públiques, ja siguin carrers, voreres i places. En aquest sentit, el missatge per part de l’Ajuntament és de “tranquil·litat”.

spot_img

El + Vist