Dilluns, 18 gener 2021
6.5 C
Lloret de Mar
ADF, fent neteja

Lloret de Mar neteja els carrers amb lleixiu per prevenir el coronavirus

Una mesura marcada pel Ministeri de Sanitat.

ADF, fent neteja

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret investiga una festa il·legal amb més de 40 persones

Només es van poder identificar 16 dels assistents i cap és veí de Lloret. Per tant, se'ls ha obert un expedient per saltar-se el confinament i per incomplir les mesures de la Covid.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Artiom Progonnov, del Coll i Rodés, finalista al Premi Promeses de l’Alta Cuina

L'alumne ha estat seleccionat entre els cinquanta candidats de tot l'Estat espanyol en la prova que organitza l'escola Le Cordon Bleu de Madrid. La final es disputarà a l'abril.

L’esport de Lloret es mobilitza per dir ‘ja n’hi ha prou’ i reivindicar el retorn de la pràctica esportiva

Els assistents han aclamat la tornada a la pràctica esportiva i han protestat pel tracte que està rebent l'esport per part de les administracions.

El Govern deixa sense efecte la convocatòria del 14-F i anuncia les eleccions per al 30 de maig

El govern firma el decret d'ajornament de les eleccions del 14F "perquè ningú hagi de renunciar al dret a vot".

Des de fa uns dies s’han començat a netejar els carrers de Lloret de Mar amb lleixiu per tal de desinfectar la via pública com a mesura de prevenció contra el coronavirus.

Els agents, fent la neteja al carrer (font: ajuntament).

Una mesura marcada pel Ministeri de Sanitat i que es duu a terme en altres municipis d’arreu de l’estat espanyol, segons explica la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs.

Ja hem començat a fer la neteja dels carrers amb aigua i lleixiu, que és el que marca el Ministeri de Sanitat per la correcta desinfecció. En els propers dies tindrem 4 equips d’aigua repartits per diverses zones del municipi, començant per les zones amb més residents habituals, prop dels supermercats o zones d’afluència de persones. Gràcies als que fan la seva feina perquè d’altres puguem fer un bon confinament. #COVID19 #Quedatacasa #quedatencasa #mylloret #CarrersDesinfectats

Publicada por Jaume Dulsat en Domingo, 22 de marzo de 2020

Les tasques de neteja se’ls han repartit entre el servei de neteja municipal i les ADF, les Agrupacions de Defensa Forestal, que s’han prestat voluntàriament. Els primers estan dividits en quatre equips, que utilitzen tot el personal i maquinària de què disposen. Han començat per les zones amb més afluència de persones, com per exemple als voltants de centres de salut, supermercats, la caserna de la policia i contenidors d’escombraries.

Les ADF, netejant els contenidors (font: Jaume Dulsat).

Les ADF duen a terme la neteja als accessos de les urbanitzacions. Han desinfectat les entrades i zones comuns de Mas Romeu, Els Pinars, Lloret Blau, La Creu, Condado del Jaruco i Rocagrossa, entre d’altres.

Segons fonts municipals, les tasques de neteja arribaran a la totalitat de Lloret de Mar. És a dir, a totes les vies públiques, ja siguin carrers, voreres i places. En aquest sentit, el missatge per part de l’Ajuntament és de “tranquil·litat”.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".