5 C
Lloret de Mar
Una botiga de la cadena MediaMarkt (Metropolitano).

L’Ajuntament destaca l’atractiu que tindrà MediaMarkt a Lloret

L’establiment obrirà les portes a la planta baixa del centre comercial Porta Lloret, propietat del grup Bonpreu Esclat, el qual –tot i que preveia unes dades més positives- ha consolidat les vendes al supermercat, segons fonts municipals.

Una botiga de la cadena MediaMarkt (Metropolitano).

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

La cadena MediaMarkt ha comprat la botiga Worten de Lloret, de la qual en mantindrà la plantilla així com l’activitat al centre comercial PortaLloret. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, destaca “la capacitat d’atracció” que tindrà un establiment de MediaMarkt, un cop instal·lat a la vila, de cara a residents i a veïns de proximitat.

Segons fonts municipals, Worten estava satisfet amb les vendes a Lloret però la seva marxa respon a un acomiadament col·lectiu que culminarà amb el cessament de les seves operacions a l’Estat espanyol (més enllà del centre logístic que manté a Madrid per a la venda en línia i 15 botigues que mantindrà a les Illes Canàries). La multinacional preveu acomiadar 222 treballadors dels 552 que té a l’Estat. L’acord amb els sindicats està pràcticament tancat, només falta concretar uns detalls sobre les indemnitzacions.

La botiga Worten forma part del centre comercial Porta Lloret
La botiga Worten, al centre comercial Porta Lloret

En total, Worten vendrà a MediaMarkt 17 botigues amb l’acord de transferència de 270 empleats; fet que contribueix a preservar el 73% dels llocs de treball corresponents a la plantilla actual de Worten a l’Estat. Així, doncs, les set botigues que tenia fins ara Worten en propietat a Catalunya –entre les quals, la de Lloret i Platja d’Aro- no es veuran afectades pel procés de tancament, ja que seran traspassades a MediaMarkt.

L’establiment obrirà les portes a la planta baixa del centre comercial Porta Lloret, propietat del grup Bonpreu Esclat, el qual –tot i que preveia unes dades més positives- ha consolidat les vendes al supermercat, segons fonts municipals.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.