Dissabte, 27 febrer 2021
5.6 C
Lloret de Mar
Teatre de Lloret

L’Ajuntament es queda 50.000 euros de la fiança del teatre per pagar deficiències

L’Arquitecta municipal ha fet un informe on detalla les deficiències que es van detectar el 2012 i ni l’empresa ni l’entitat avaladora van presentar al•legacions.

Teatre de Lloret

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

L’Ajuntament s’ha quedat 50.000 euros de la fiança del teatre municipal per fer front al cost que ha tingut la reparació de diverses deficiències. Ho ha confirmat l’alcalde, Romà Codina, que reconeix que la construcció del teatre va ser molt complicada perquè l’empresa Tiferca va entrar en concurs de creditors i es va haver de canviar de companyia, Proinosa.

L’Arquitecta municipal ha fet un informe on detalla les deficiències que es van detectar el 2012 i ni l’empresa ni l’entitat avaladora van presentar al•legacions.

D’altra banda, tal com vam explicar fa uns dies, l’hotel Eugenia està en venda pel deute de 150.000 euros que acumula amb l’Ajuntament. Per aquest motiu, l’establiment ha entrat en subhasta dues vegades, però sempre ha quedat deserta. Ara el Consell Comarcal ha iniciat els tràmits de venda mitjançant la gestió i l’adjudicació directa. L’alcalde confia en què des del Govern municipal les coses s’han fet com tocava.

La data límit per presentar ofertes per adquirir l’hotel Eugenia, de quatre estrelles, és el 15 de juliol i l’oferta mínima és de poc més d’un milió d’euros.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.