20.1 C
Lloret de Mar
Roda de premsa a Can Font

L’Ajuntament i Lloret Turisme impulsaran una campanya de civisme aquest 2017

És un dels projectes del pla d'acció d'aquest any, que, entre altres coses, també preveu que les platges del centre i de Fenals tinguin Wifi gratuït aquest estiu.

Roda de premsa a Can Font

Darreres Notícies

Aquest dilluns s’anunciat el pla d’accions per al 2017 a Lloret de Mar. Una de les principals novetats passa per dur a terme una campanya de civisme amb l’objectiu d’aconseguir una major conciliació entre les necessitats dels residents i dels turistes, tal com ha posat de relleu Jaume Dulsat, alcalde de Lloret. La campanya aviat sortirà a licitació.

Una altra acció, que amb tota seguretat serà una realitat aquest estiu és disposar de WIFI gratuït a les platges del centre i de Fenals i als principals carrers del casc antic.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, ha afegit que per al 2017 volen crear un centre de running a les pistes d’atletisme, que els permetrà certificar aquesta modalitat esportiva.

Keegan també ha explicat que la intenció és seguir amb la mateixa línia de promoció a fires professionals, participar a workshops i rebre famtrips. I també vol potenciar la destinació com al que s’anomena HUB, que és un centre emissor de turistes que visiten el territori. 

Una dada més. Les oficines de turisme incorporen una novetat. Des d’aquest mes de febrer, atenen també els visitants a través de Whatsapp. El número és el 618 263 898. L’atenció es fa en català, castellà, anglès i francés.

spot_img

El + Vist