24.8 C
Lloret de Mar
Cartell de l'acte

L’Ajuntament proposa debatre sobre els drets humans des de la perspectiva dels joves

Així se suma Lloret de Mar al 70è aniversari de la commemoració dels Drets Humans amb un acte aquesta tarda, a les 19 hores a la sala polivalent de la biblioteca.

Cartell de l'acte

Darreres Notícies

Debatre sobre els drets humans des de la perspectiva dels joves. Així se suma Lloret de Mar al 70è aniversari de la commemoració dels Drets Humans. L’acte és aquesta tarda, a la Biblioteca, amb la participació d’alumnes de diferents instituts de la vila. El regidor de Benestar i Família, Cristian Fernández, remarca la importància que té treballar aquests valors entre els més joves.

El regidor reconeix que la lluita a favor dels drets humans és difícil i delicada i considera que s’ha de treballar des d’instàncies superiors, però creu que és important que les entitats i administracions locals aportin el seu granet de sorra.

El debat l’organitzen conjuntament l’Ajuntament, a través de Benestar i Família, la Plataforma per la Pau, l’Aurora i l’associació Hispanoamericana. Es complementa amb la presentació de l’Agenda Llatinoamericana 2019 i amb una actuació musical.

Tot plegat començarà avui dimarts les set de la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist