6.7 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament vol fer pressió per millorar l’estat i els serveis de l’Hospital Comarcal de la Selva

De fet, el consistori s'ha unit amb els governs de Blanes i Tossa per sol·licitar una reunió amb els serveis territorials de Salut de Girona.

Un passadís de l'Hospital Comarcal de la Selva (El Punt Avui)
Un passadís de l'Hospital Comarcal de la Selva (El Punt Avui)

Darreres Notícies

Els ajuntaments de la Selva marítima volen fer pressió per millorar l’estat de l’Hospital Comarcal de la Selva. Després de reunir-se amb els sindicats per copsar el seu malestar pel deteriorament progressiu del centre, els consistoris han sol·licitat una reunió amb els Serveis Territorials de Salut de Girona.

La regidora de Salut de Lloret, Jennifer Pérez, reconeix que els governs municipals tenen poca competència al respecte, però es compromet a fer tot el que estigui a les seves mans per millorar el servei.

“Els ajuntaments tenim molt poques competències en aquests àmbits i puc entendre que s’han sentit sols, però quan se’ns va plantejar aquesta problemàtica vam decidir que intentaríem fer pressió”

Jennifer Pérez

Per a la regidora, el més important és poder oferir un bon servei a la ciutadania i també unes bones condicions laborals als treballadors del centre.

La previsió és poder reunir-se amb els serveis territorials de salut abans d’acabar l’any. D’aquesta manera, els ajuntaments volen donar suport a les demandes de Metges de Catalunya en la reivindicació i les queixes fetes públiques a través d’un comunicat.

spot_img

El + Vist