Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Cartell de suport a Carme Forcadell

L’ANC convoca una concentració de suport a Forcadell aquest dijous

L'ANC fa una crida a tota la població perquè assisteixi a l'acte, que es farà davant de tots els ajuntaments de Catalunya, inclòs el de Lloret, a les vuit del vespre. L'endemà, assistirà al TSJC.

Cartell de suport a Carme Forcadell

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

L’Assemblea Nacional Catalana demana a la ciutadania que doni suport a Carme Forcadell. La presidenta del Parlament de Catalunya està citada a declarar aquest divendres davant del Tribunal Superior de Justícia.

Ho farà per un suposat delicte de desobediència i prevaricació per haver acceptat la votació de les conclusions de la Comissió d’Estudi del Procés Constituent. Davant d’això, l’Assemblea Nacional Catalana assegura que estarà al seu costat perquè, segons ells, va ser escollida democràticament per a representar el poble de Catalunya. Així ho ha manifestat la coordinadora de Lloret per la Independència, Anna Maria Boix.

Aquesta convocatòria també ha estat impulsada per les seccions locals del Partit Demòcrata Català, Esquerra Republicana i la CUP. De fet, el diputat de Junts pel Sí i regidor d’ERC a Lloret, Jordi Orobitg, també demana a la població que estigui al costat dels polítics que fan passos en el camí cap a la independència, com és el cas de Forcadell.

L’acte de suport serà aquest dijous, a les vuit del vespre, amb una concentració davant de l’ajuntament de Lloret. L’endemà divendres, també hi ha la intenció d’acompanyar Forcadell durant la seva declaració. La secció lloretenca de l’ANC agafarà el tren que surt a les set i cinc minuts del matí de l’estació de Blanes i convida a tothom a acompanyar-los.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica