13.3 C
Lloret de Mar

L’equip del Síndic de Greuges serà a Lloret dimarts que ve

Les visites es faran al centre cívic del Rieral de deu a dues i cal concertar visita al telèfon gratuït 900 124 124 o al correu [email protected]

Rafel Ribó, Síndic de Greuges
Rafel Ribó, Síndic de Greuges

Darreres Notícies

 

L’equip del Síndic de Greuges serà a Lloret dimarts de la setmana que ve. Al llarg de l’any, el Síndic fa un centenar de sortides arreu del territori, on recull al voltant del 10% de queixes i consultes del total que rep la institució.

L’adjunt general del Síndic de Greuges de Catalunya, Jaume Saura, assenyala que la diferència amb el Síndic del Ciutadà és que aquest només pot atendre peticions relacionades amb l’Ajuntament, mentre que el Síndic de Greuges atén queixes i consultes de les administracions comarcals, provincials o autonòmiques i també de serveis com el gas, l’aigua, l’electricitat o la telefonia. En el cas de Lloret, Saura apunta que és possible que bona part de les queixes estiguin relacionades amb els problemes de soroll.

Jaume Saura ha deixat clar que un cop presentada la queixa, passa a ser una més de les que rep l’organisme i, per tant, segueix el mateix procediment que les que recullen des de la seu de Barcelona. Un cop analitzats els dos punts de vista, el Síndic dóna a conèixer la resolució tant al veí com a l’administració.

Els veïns que vulguin aprofitar la visita de l’equip del Síndic de Greuges dimarts que ve a Lloret, han de concertar cita prèvia. Ho poden fer al telèfon gratuït 900 124 124 o bé al correu electrònic [email protected]. Les visites es faran al matí, de deu a dues, al centre cívic del Rieral. 

 

spot_img

El + Vist