18 C
Blanes

Les il·lusions dels més petits, captades en una imatge

La exposició “Nens d’avui, futur del demà” ja ha obert les portes a Lloret amb l’objectiu de mostrar fotografies d'infants, que desprenen una gran vitalitat i espontaneïtat. Cada imatge reflecteix la visió que tenen els nens de sí mateixos, la d’ara o quan siguin adults.   L’autor de les fotografies és Karel Noppe, de Blanes, […]

Darreres Notícies

La exposició “Nens d’avui, futur del demà” ja ha obert les portes a Lloret amb l’objectiu de mostrar fotografies d'infants, que desprenen una gran vitalitat i espontaneïtat. Cada imatge reflecteix la visió que tenen els nens de sí mateixos, la d’ara o quan siguin adults.

circo de las estrellas

 

L’autor de les fotografies és Karel Noppe, de Blanes, que ha creat una exposició divertida, original i que no requereix gaire estona de veure. Els models, que són uns quants, són de Lloret i de Blanes. La mostra fotogràfica ja es pot visitar a l'Antic Sindicat. Hi serà fins el 9 de setembre.

 

Però aquesta no és l’única activitat que els recomanen avui a Lloret. A partir de les 5 de la tarda, el Casal del Jubilat acull una xerrada de mossèn Narcís Ponsetí. El tema és la restauració de la parròquia de Sant Romà, vista com un seguit d’anècdotes. L'acte permetrà també als usuaris del Casal acomiadar-se del mossèn, que al setembre marxa de Lloret, després de 10 anys de dedicació a la parròquia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist