26.4 C
Blanes
Cementiri de Lloret de Mar

Les persones no cristianes es podran enterrar al cementiri de Lloret, que comptarà amb un espai específic

D'aquesta manera, l'Ajuntament dona resposta a la demanda de col·lectius que, seguint les religions no cristianes, necessiten dur a terme pràctiques diferents per a les inhumacions.

Cementiri de Lloret de Mar

Darreres Notícies

El cementiri tindrà un espai per acollir enterraments de persones no cristianes. D’aquesta manera, l’Ajuntament dona resposta a la demanda de col·lectius que, seguint les religions no cristianes, necessiten dur a terme pràctiques diferents per a les inhumacions, tal com explica el regidor Jordi Orobitg, membre de l’equip de govern.

Actualment, el cementiri de Lloret pot acollir enterraments de persones catòliques, evangèliques, ortodoxes i testimonis de Jehovà. Una vegada s’hagi habilitat el nou edifici, es podran acollir practicants de les altres religions que conviuen a Lloret, com ara l’hinduisme, l’islam, el judaisme o el sikhisme; i també de les persones laiques.

circo de las estrellas

El regidor ha explicat que hi ha altres municipis que també han habilitat espais en els seus cementiris. Reconeix que a Lloret és una solució parcial i que aquest aspecte s’haurà de tenir en compte quan es creï el futur cementiri paisatgístic.

De moment, el consistori ha iniciat els tràmits per habilitar aquest nou espai en el cementiri actual, de manera que s’ha signat el document que ha de permetre licitar les obres. Quan es licitin els treballs, es podrà saber quan començaran, amb una durada prevista de 3 mesos. Pel que fa a l’import, s’ha fitxat en uns 200.000 euros, que podria variar en funció de les ofertes que presentin les empreses.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist