5.6 C
Lloret de Mar
Tasques de pintura a la plaça Pere Torrent

Les tasques de pintura de la plaça Pere Torrent estaran per Setmana Santa

Una part de la plaça està tancada aquests dies per fer-hi aquestes tasques. De cara a la tardor, es col·locaran unes escultures que permetran llegir "Lloret" només des d'un punt concret de la plaça.

Tasques de pintura a la plaça Pere Torrent

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Aquests dies, una part de la plaça Pere Torrent està tancada perquè s’hi estan fent les tasques de pintura. La previsió és que estiguin enllestides per Setmana Santa.

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, explica que la temperatura actual és òptima per poder fer aquestes tasques i cal evitar que la gent trepitgi el terra durant uns dies perquè la pintura s’assequi. Tot i així, es pot travessar la plaça, perquè només està tancada una part.

Tasques de pintura a la plaça Pere Torrent
Tasques de pintura a la plaça Pere Torrent

Aquests treballs complementen les obres que es van fer l’any passat per renovar aquest espai del centre de Lloret i que es complementaran, la propera tardor, amb unes escultures ben originals, obra de l’escultor Jordi Coll, veí de Tordera amb arrels lloretenques.

“Hi haurà unes escultures i serà molt curiós perquè es podrà llegir la paraula de Lloret només des d’un punt concret de la plaça”

Albert Robert

Amb tot plegat, el regidor creu que s’aconseguirà una plaça molt atractiva, tant per als veïns com per als turistes.

“La plaça fa molt de goig i amb la pintura i les escultures jo crec que serà un punt turístic important per visitar”

Albert Robert

Les obres, que es van retardar per la situació de pandèmia, van tenir un cost de 800.000 euros, finançats pel Pla operatiu de reconversió turística.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.