10.8 C
Lloret de Mar
Logotip Tarracosbull

Lloret acull aquest diumenge una jornada de defensa i protecció dels animals

L'organitza Tarracosbull, que farà diferents activitats a la plaça Pere Torrent entre deu del matí i tres de la tarda.

Logotip Tarracosbull

Darreres Notícies

Tarracosbull serà aquest diumenge a Lloret per dur a terme una jornada solidària de defensa i protecció dels animals.

Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que treballa per la defensa i protecció dels gossos, sobretot els mal considerats races perilloses, com els pitbulls, per als quals cal seguir una sèrie d’indicacions específiques a l’hora de criar-los. Ho ha apuntat un dels membres de Tarracosbull, Jaume Junque.

Diumenge al matí, de deu a tres, seran a la plaça Pere Torrent, on faran exhibicions, xerrades i desfilades, entre altres activitats. L’objectiu és conscienciar la població perquè s’evitin els abandonaments i els maltractaments i, si és possible, trobar persones que vulguin adoptar un gos o bé col•laborar amb la causa d’alguna altra manera.

A més, diumenge també es presentarà la caravana solidària de Tarracosbull, que es dedicarà a sol•licitar reunions amb els ajuntaments per poder aconseguir canvis de normatives relacionades amb la problemàtica dels abandonaments i el maltractament dels animals.

Tothom que vulgui participar als actes de Tarracosbull, els trobarà diumenge a la plaça Pere Torrent, de deu del matí a tres de la tarda.

spot_img

El + Vist