6.7 C
Lloret de Mar
Estada a Euskadi

El Lloret Convention Bureau es prepara per participar a la fira EIBTM, de referència a Europa

Amb aquesta estada i alguns 'famtrips', l'organisme tancarà les accions promocionals del 2017.

Estada a Euskadi

Darreres Notícies

Després de tornar del país basc, l’agenda del Lloret Convention Bureau, fins a finals d’any, se centra en alguns viatges de familiarització i en la participació de la fira EIBTM, el certamen de referència a Europa en el turisme de reunions. Tindrà lloc a finals de novembre a Barcelona i, com altres anys, Lloret hi serà present.

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau -que gestiona les estades de congressos i esdeveniments a la destinació-, explica que “d’aquesta manera, tancaríem les accions promocionals d’aquest any”.

Pel que fa la visita a Euskadi, de la setmana passada, Belisario ha pres bona nota del pes que té la identitat basca i del bon posicionament de marca per part de les seves ciutats. Exposa que “ens ha xocat el que ens diferencia. Ells tenen molt present la seva identitat, l’esperit basc. A més, Bilbao i San Sebastian, com a ciutats amb imatge de marca molt ben posicionada, prefereixen treballar de manera individualitzada”.

En comparació amb Lloret, Bilbao i Sant Sebastian tenen menys oferta hotelera, però són destins similars pel que fa el sector MICE, amb què es coneix el turisme de reunions, congressos i esdeveniments.

spot_img

El + Vist