9.9 C
Lloret de Mar
Estada a Euskadi

El Lloret Convention Bureau es prepara per participar a la fira EIBTM, de referència a Europa

Amb aquesta estada i alguns 'famtrips', l'organisme tancarà les accions promocionals del 2017.

Estada a Euskadi

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Després de tornar del país basc, l’agenda del Lloret Convention Bureau, fins a finals d’any, se centra en alguns viatges de familiarització i en la participació de la fira EIBTM, el certamen de referència a Europa en el turisme de reunions. Tindrà lloc a finals de novembre a Barcelona i, com altres anys, Lloret hi serà present.

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau -que gestiona les estades de congressos i esdeveniments a la destinació-, explica que “d’aquesta manera, tancaríem les accions promocionals d’aquest any”.

Pel que fa la visita a Euskadi, de la setmana passada, Belisario ha pres bona nota del pes que té la identitat basca i del bon posicionament de marca per part de les seves ciutats. Exposa que “ens ha xocat el que ens diferencia. Ells tenen molt present la seva identitat, l’esperit basc. A més, Bilbao i San Sebastian, com a ciutats amb imatge de marca molt ben posicionada, prefereixen treballar de manera individualitzada”.

En comparació amb Lloret, Bilbao i Sant Sebastian tenen menys oferta hotelera, però són destins similars pel que fa el sector MICE, amb què es coneix el turisme de reunions, congressos i esdeveniments.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.