21.5 C
Lloret de Mar
La vacuna de Pfizer

Lloret de Mar acollirà una marató de vacunació sense cita prèvia

Serà el 17 de juny, però els detalls sobre l'horari, el lloc i la franja d'edat encara s'han de determinar.

La vacuna de Pfizer

Darreres Notícies

Lloret de Mar és un dels municipis gironins on es farà una marató de vacunació sense cita prèvia. El Departament de Salut du a terme aquesta iniciativa a set municipis de la Regió Sanitària de Girona. En el cas de Lloret, es farà dijous que ve, 17 de juny, tot i que la resta de detalls encara estan per determinar.

Els altres municipis són Roses, l’Escala, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Torroella de Montgrí i Tossa de Mar. En cada un dels municipis, les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) acoten una franja d’edat i només hi pot participar la gent d’aquella zona que formi part del col·lectiu cridat a vacunar-se.

La campanya està pensada per facilitar l’accés de la ciutadania a la vacuna i va dirigida a aquelles persones que encara no tinguin la primera dosi.

Afegir que a la Regió Sanitària de Girona la campanya de vacunació segueix avançant i ja s’han administrat més de 510.000 vacunes (330.000 de primera dosi i 180.000, de segona) i la cobertura en adults és de prop del 45% en primera dosi i de més del 25% amb la pauta completa.

spot_img

El + Vist