11.1 C
Lloret de Mar

Lloret és un dels municipis que participen a la prova pilot del programa #Invulnerables

La iniciativa pretén lluitar contra la pobresa i se centra en els nens que viuen en un context de màxima vulnerabilitat i les seves famílies.

Presentació del programa
Presentació del programa

Darreres Notícies

Lloret és un dels municipis que participen a la prova pilot del programa #Invulnerables, impulsat per la Generalitat amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa. En concret, es dirigeix als nens que viuen en un context de màxima vulnerabilitat i a les seves famílies.

El programa pretén donar resposta a les necessitats bàsiques no cobertes oferint, d’una banda, ajudes més tangibles, com ara en alimentació o en material escolar, i, de l’altra, orientació als pares. Ho ha explicat la Secretària d’Inclusió Social i de Promoció de l’Autonomia Personal de la Generalitat, Carmela Fortuny.

Carmela Fortuny veu molt complicat eradicar del tot la pobresa, però està convençuda que programes com #Invulnerables ajuden a les persones a poder viure millor. En el mateix sentit s’ha expressat la regidora de Benestar i Família de Lloret, Mònica Cunill, que fa una valoració molt bona d’aquesta iniciativa del Govern català.

A banda de Lloret, també participen a la prova pilot Figueres, Manlleu, Manresa, el Vendrell, Tortosa i el barri de la Mariola de Lleida. El programa arriba a cinquanta famílies de cada municipi. El departament de Benestar i Família de la Generalitat compta amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”, la Fundació del Futbol Club Barcelona, la Fundació Rosa Oriol i sor Lucía Caram.

La intenció és crear taules territorials a cada municipi abans d’acabar l’any per poder començar a aplicar les mesures a principis del 2016.

spot_img

El + Vist