15.4 C
Blanes
Els turistes fan pujar la població estacional

Lloret és el tercer municipi català amb més població estacional

Lloret de Mar té una població estacional de 16.000 persones. Això vol dir que la mitjana de persones que hi ha a la vila cada dia, a banda dels 40.000 censats, és de 16.000. Tot i així, en el cas de Lloret cal diferenciar els trimestres. Les dades les ha fet públiques l’Idescat, l’Institut d’Estadística […]

Els turistes fan pujar la població estacional

Darreres Notícies

Lloret de Mar té una població estacional de 16.000 persones. Això vol dir que la mitjana de persones que hi ha a la vila cada dia, a banda dels 40.000 censats, és de 16.000. Tot i així, en el cas de Lloret cal diferenciar els trimestres.

Les dades les ha fet públiques l’Idescat, l’Institut d’Estadística de Catalunya, i fan referència al 2013. Mentre que el primer trimestre hi havia unes 3.000 persones de més, el tercer, en plena temporada turística, la xifra va pujar fins a les 37.000. Josep Anton Sánchez, estadístic de l’àrea de població i territori de l’Idescat, ha explicat que això és habitual en els municipis turístics.

Per elaborar aquestes xifres, des de l’Idescat revisen diferents estadístiques i fan enquestes. Tot plegat ho analitzen amb detall.

Lloret es manté com el tercer municipi de Catalunya amb més població estacional, per darrere només de Barcelona i Salou.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist