14.3 C
Blanes
M2

Lloret és un dels municipis on el metre quadrat és més car

Lloret és un dels municipis on el preu per metre quadrat dels habitatges lliures ha estat més car durant el tercer trimestre de l’any. Tot i així, mentre que a la vila el preu del metre quadrat s’ha situat als 1.400 euros, la mitjana catalana és de gairebé 1.700, un 0’3% més que els tres […]

M2

Darreres Notícies

Lloret és un dels municipis on el preu per metre quadrat dels habitatges lliures ha estat més car durant el tercer trimestre de l’any.

Tot i així, mentre que a la vila el preu del metre quadrat s’ha situat als 1.400 euros, la mitjana catalana és de gairebé 1.700, un 0’3% més que els tres mesos anteriors. Respecte al 2013, la xifra s’ha reduït en un 1% a Catalunya.

Són dades del Ministeri de Foment, que conclouen que la província catalana on el preu per metre quadrat és més car és Barcelona, amb gairebé 1.900 euros (una reducció del 0’6%), mentre que on es produeix un major descens és a les comarques gironines, amb un 4’6% (1.400 euros per metre quadrat).

A la resta de l’Estat, el preu mitjà per metre quadrat en els habitatges lliures s’ha situat en els 1.400 euros per metre quadrat, un 2,6% menys.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist