8.3 C
Lloret de Mar

Lloret inicia oficialment les rebaixes amb descomptes de fins al 50%

Amb les rebaixes, es deixen enrere la campanya de Nadal i Reis, que segons el sector ha funcionat amb normalitat a Lloret.

Rebaixes a les botigues de Lloret.
Rebaixes a les botigues de Lloret.

Darreres Notícies

Lloret de Mar inicia oficialment la campanya de rebaixes amb descomptes de fins al 50% i amb “bones expectatives”, segons els botiguers. El gerent de l’associació de comerciants, Francesc Alsina, explica que hi ha establiments que han començat la campanya aquest dissabte i d’altres que ho fan avui dilluns. Conclou que, en general, “hem tingut un bon inici de rebaixes”.

servicios profesionales jimenez

Amb les rebaixes, es deixen enrere la campanya de Nadal i Reis, que segons el sector ha funcionat amb normalitat a Lloret. Hi ha hagut sobretot compres a última hora, tot i la competència d’internet i d’altres poblacions.

Dones amb boses de Stradivarius

Pel que fa a la campanya ‘Compra a Lloret’ de l’Ajuntament, els botiguers la reben de manera positiva i esperen que l’aplicació tingui continuïtat.

Avui es lliuren els premis d’una campanya dels comerciants, en què han sortejat fins a 500 euros entre els seus clients que hi ha fet compres per Nadal. Hi han participant unes 1.000 persones.

spot_img

El + Vist