22.4 C
Lloret de Mar

Lloret respon bé a la campanya extraordinària de donació de sang

El Banc de Sang i Teixits va aconseguir una trentena de donacions, que són les que tenia previstes, malgrat haver de canviar la ubicació per problemes tècnics.

Donació de sang al centre cívic del Rieral (Ajuntament de Lloret de Mar)
Donació de sang al centre cívic del Rieral (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

La campanya extraordinària de donació de sang a Lloret de Mar ha estat un èxit. Com és habitual, la població ha respost bé a la crida i el Banc de Sang va aconseguir una trentena de donacions, que són les que tenia previstes.

La promotora del Banc a Girona, Meritxell Casacuberta, explica que la valoració no pot ser més que positiva, sobretot tenint en compte que a última hora van haver de canviar la ubicació per problemes tècnics.

“Com sempre, Lloret va complir amb nosaltres, teníem previst al bus unes donacions de trenta donants i, malgrat els problemes tècnics, en vam aconseguir 29”

Meritxell Casacuberta

Cada any per aquestes dates, el Banc de Sang impulsa campanyes extraordinàries, sobretot en municipis costaners com Lloret de Mar, ja que les reserves solen reduir-se i cal fer accions específiques per recuperar-les. L’agost sempre sol ser el mes més crític de tot l’any i del miler de donacions diàries que fan falta en hospitals i centres sanitaris, només se’n reben la meitat.

Recordem que qui vulgui també pot donar sang a l’Hospital Trueta qualsevol dia de l’any, de dilluns a dissabte (excepte els dissabtes d’agost). Els donants tenen l’aparcament gratuït.

spot_img

El + Vist