26.4 C
Blanes
Cartell de la campanya 'Tu que pots, vacuna't ARA'

Lloretencs de diferents comunitats animen la població a vacunar-se

La campanya 'Tu que pots, vacuna't ara' pretén arribar a un sector ampli de la ciutadania per incrementar els percentatges de vacunació contra la Covid-19.

Cartell de la campanya 'Tu que pots, vacuna't ARA'

Darreres Notícies

Diversos lloretencs fan una crida a la població perquè es vacuni contra la Covid-19. La campanya, impulsada per l’Ajuntament a través del Pla Local de Ciutadania de Benestar i Família, porta per lema Tu que pots, vacuna’t ara.

Hi col·laboren membres de comunitats diverses que conviuen a Lloret de Mar. La proposta de participar-hi es va fer arran d’una reunió amb la Regió Sanitària de Salut de Girona on es demanava als consistoris la col·laboració en la cerca de persones o col·lectius locals que es volguessin sumar-se a la iniciativa, especialment en l’àmbit de persones joves o col·lectius d’estrangers.

circo de las estrellas

L’alcalde, Jaume Dulsat, recorda que la vacunació massiva és la mesura més efectiva per combatre la pandèmia i, per tant, anima tothom a vacunar-se.

“Com més vacunació millor, ho podem veure arreu: la vacunació és la gran mesura i, per tant, animar que la gent es vacuni”

Jaume Dulsat

La regidora de Salut Pública, Jennifer Pérez, apunta que l’índex de vacunació a Lloret està per sota de la mitjana catalana i, tot i que no és preocupant, cal fomentar la vacunació entre les persones que encara no s’han posat cap dosi.

“Teníem un índex de vacunació per sota de la mitjana de Catalunya; no és preocupant, però sí que vam pensar formes d’incentivar la població perquè es pogués vacunar”

Jennifer Pérez

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, explica que hi havia un alt percentatge de persones de diferents comunitats que encara no s’havien vacunat i per això van demanar ajuda als líders dels diferents col·lectius per sensibilitzar la població. El resultat, assegura la regidora, és molt positiu.

“Creiem que és una campanya molt important perquè la gent d’aquestes comunitats se sensibilitzi i el nostre objectiu és arribar al màxim de gent possible”

Jennifer Pérez

A la campanya, hi col·laboren diferents membres de la taula de diàleg interreligiós com són Mariamu Kaira, en representació de la Comunitat Islàmica Mesjid Abubakar; Antonio Saavedra, Àlex Escudé i Míriam Navarro, en representació de l’Associació Cultural Cristiana; i Tirath Singh, Narendra Mayani i Sheetal Mavlankar, com a representants de l’Associació Cultural de la Índia.

En aquesta campanya local també hi han participat membres d’altres associacions culturals, com Atika Nouali, com a representant de l’associació cultural d’integració de nens i dones ACIM; Pepe Fraile, com a representant de l’associació hispanoamericana d’integració social, cultural i esportiva; Joan Romà Ortiz, referent lloretenc en el món del teatre; i Sònia Campos, com a referent de moltes persones nouvingudes, ja que és tècnica d’acollida de Càritas a Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist