28.7 C
Lloret de Mar

L’oficina d’atenció al públic d’Aquàlia ja torna a rebre visites presencial per fer certs tràmits

Totes les gestions que es puguin fer de manera telemàtica s'han de seguir fent així. L'oficina obre de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, amb cita prèvia.

Darreres Notícies

L’oficina d’atenció al client d’Aquàlia a Lloret de Mar ja ha tornat a obrir al públic. De fet, va tornar a obrir portes el 25 de maig, però només amb cita prèvia i per a assumptes d’emergència que només es puguin fer de manera presencial.

- Publicitat -

Així ho detalla la responsable d’Aquàlia a la Costa Brava sud, Marta Ferrer, que valora positivament que el confinament ha obligat a adaptar-se a les noves tecnologies a marxes forçades i a partir d’ara hi ha molts tràmits que se seguiran fent de manera telemàtica.

Cartell indicant les mesures de la reobertura (NRLL)

Per poder atendre el públic, l’equipament s’ha adequat i s’apliquen totes les mesures de protecció i higiene necessàries recomanades per l’autoritat sanitària per a evitar riscos, tant per als usuaris com per al personal que els atén.

L’oficina d’Aquàlia a Lloret, ubicada al passatge Torre Campderà, està oberta amb cita prèvia de dilluns a divendres, de nou a una. El telèfon per demanar hora és el 972 36 26 82.

spot_img

El + Vist