14.9 C
Blanes
Trastukada de Sant Romà del 2022 (Sa Romana)

Més de 250 persones participaran a la Trastukada, aquest dissabte

Sa Romana recupera el recorregut tradicional, amb sortida a les 18 hores des de la Plaça de la Vila.

Trastukada de Sant Romà del 2022 (Sa Romana)

Darreres Notícies

Exhaurits tots els tiquets per participar a la Trastukada de Sa Romana, que tindrà lloc aquest dissabte. En total, se n’han venut 250 i el mateix dissabte se’n posaran a la venda una trentena més.

L’entitat organitzadora recupera el recorregut tradicional, amb sortida des de la Plaça de la Vila i arribada, com sempre, a la zona de barraques. En aquest trajecte, passaran per Can Borrell, el 502, Al Lyo, el Gerry’s, la Iguana, el León de las tapas i el Cheers. N’ha donat els detalls una representant de Sa Romana, Eva Luengo.

“Hem volgut recuperar l’antic recorregut i també hem reduït les places per poder oferir un servei de millor qualitat i que l’activitat sigui millor”

Eva Luengo
Multitud de persones van participar a la Trastukada del 2022 (Sa Romana)
Multitud de persones van participar a la Trastukada de l’any passat (Sa Romana)

Per acompanyar la comparsa, hi haurà el grup de percussió Kalatrons, que contribuiran a crear un ambient d’allò més festiu.

“És un ambient molt divertit, estem molt contents, perquè veiem que la gent s’ho passa molt bé i ens acompanyarà, un altre cop, la batucada Kalatrons”

Eva Luengo
La colla Kalatrons ja va participar a la Trastukada del 2022 (Sa Romana)
La colla Kalatrons ja va participar a la Trastukada del 2022 (Sa Romana)

La convocatòria és, aquest dissabte, a les sis de la tarda, a la Plaça de la Vila. La venda de tiquets anticipada ja s’ha tancat, perquè s’han esgotat, però dissabte a dos quarts de sis es posaran a la venda una trentena de places més.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist