13.3 C
Lloret de Mar

Més de 1.000 signatures, de moment, per reclamar les urgències nocturnes

Així es va posar de manifest ahir en una reunió entre l'Ajuntament i diferents associacions de veïns.

CAP Lloret
CAP Lloret

Darreres Notícies

Més d’un miler de signatures ha recollit de moment l’Ajuntament en una campanya per reclamar la reobertura de les urgències nocturnes al municipi durant tot l’any. Així es va posar de manifest ahir en una reunió entre el Consistori i diferents associacions de veïns, on es va decidir impulsar també una campanya a través de la plataforma change.org, per arribar a més persones a través de les xarxes socials.

Tot aquest suport ha de servir per tenir més força a l’hora de reunir-se amb el conseller de Salut, Toni Comín, amb qui ja s’ha demanat hora i s’està a l’espera de saber quan es farà la trobada. L’alcalde, Jaume Dulsat, té bones sensacions amb el nou conseller.

La reunió d’ahir va ser una trobada de seguiment en el procés per reclamar la reobertura del CAP 24 hores durant tot l’any. També hi ha previst redactar un manifest conjunt entre Ajuntament i associacions de veïns.

Qui vulgui signar per la causa, pot fer-ho a les dependències municipals o bé dimarts 29 de març al mercat setmanal o dissabte 2 d’abril a la plaça de l’Església, on hi haurà una taula informativa. Recordem que l’inici simbòlic de la campanya de recollida de signatures va tenir lloc abans d’iniciar l’últim ple municipal, quan tots els regidors i l’alcalde van firmar.

spot_img

El + Vist