20.1 C
Lloret de Mar
Carles Monguilod

Monguilod demanarà que l’anàlisi se centri ‘escrupulosament’ en l’operació Tro

L'advocat de Gustavo Buesa critica que "més del 90%" del que es va endur la Guàrdia Civil no és dels contractes investigats.

Carles Monguilod

Darreres Notícies

L’advocat de Gustavo Buesa, Carles Monguilod, diu que “més del 90%” de la documentació que té la Guàrdia Civil no és dels contractes investigats. Per aquest motiu, el lletrat demanarà als jutjats que l’anàlisi del què es van endur als escorcolls practicats ahir a Lloret -a l’Ajuntament, a la seu de GBI Serveis i al domicili de Buesa- se centri “escrupolosament” en allò que fa referència a l’operació “Tro”.

Monguilod ha reconegut que fa anys que s’està investigant el contracte de la gestió de les escombraries entre l’Ajuntament i GBI Serveis i assegura que no hi ha cap irregularitat al respecte. En aquest sentit, reitera que la detenció de l’empresari va ser “injustificada” i no entén per què es van detenir també durant unes hores el secretari i l’interventor municipals.

L’advocat de l’investigat Buesa, Carles Monguilod, diu que hi va haver “més de 20 agents” regirant i “posant potes enlaire” l’empresa, situada a tocar de l’abocador de Lloret de Mar. Sumant aquest registre i el de la casa de l’empresari, els agents van estar més de sis hores recopilant documentació de tot tipus.

spot_img

El + Vist