10.1 C
Lloret de Mar

Els nascuts el 1950 se’n van d’excursió a Palafrugell el 26 de febrer

La idea és visitar el Museu del Suro i la casa de Josep Pla, dinar a Llafranc i, a la tarda, anar a la Casa Màgica d'en Xevi a Santa Cristina d'Aro.

Museu del Suro de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell

Darreres Notícies

Els nascuts l’any 1950 celebraran els 65 anys amb una excursió plegats el proper 26 de febrer. Tal com ja van fer quan en van complir 60, han programat una sortida, aquesta vegada a Palafrugell, per visitar el Museu del Suro i la casa d’en Josep Pla. A la tarda, la idea és visitar a la Casa Màgica d’en Xevi, a Santa Cristina d’Aro, on hi ha material del mag lloretenc Joan Bernat. Ho ha explicat una de les organitzadores, Cristina Pané.

Cristina Pané reconeix que cada any de vida que se suma és important, però argumenta que fa il•lusió celebrar les dates destacades, com els 65. Una generació, la nascuda el 1950, que ha viscut canvis importants, com l’evolució de la tecnologia o el creixement de Lloret.

La sortida està oberta a tots els nascuts el 1950 i als seus acompanyants, ja sigui la parella o un amic. El preu és de 50 euros, que inclouen el desplaçament en autocar, les visites i el dinar al restaurant La Llagosta, a Llafranc.

spot_img

El + Vist