34.4 C
Lloret de Mar
Manifestació dels pensionistes, a la plaça de la Vila

Nova manifestació dels pensionistes, aquest dissabte, per reclamar unes pensions dignes

Sota el lema Per unes pensions dignes, la convocatòria és aquest dissabte, a les dotze del migdia, a la Plaça Pere Torrent, davant del Casal Municipal de la Gent Gran.

Manifestació dels pensionistes, a la plaça de la Vila

Darreres Notícies

L’Associació de Pensionistes i Jubilats de Lloret torna a sortir al carrer per protestar i reclamar unes pensions dignes. Serà aquest dissabte al migdia, amb una manifestació que tindrà un circuit circular, amb sortida i arribada a la plaça Pere Torrent, passant pel carrer Sant Pere, la plaça de la Vila, el passeig Agustí Font i l’avinguda Just Marlès.

Per primera vegada, el col•lectiu comptarà amb el suport explícit de la majoria de sindicats i partits polítics locals, excepte del PP i C’s. Un fet que celebra el president de l’entitat, José Padilla, que recorda que els pensionistes han perdut molt de poder adquisitiu en els últims anys. Per això critiquen que el govern espanyol hagi anunciat que només puja les pensions un 0’25%. Un increment que consideren de “misèria”, sobretot tenint en compte que els ministres s’han apujat el salari més de l’1%.

José Padilla considera que pactar amb el govern actual és insuficient, ja que s’ha saltat el Pacte de Toledo i, per tant, no és de fiar. En aquest sentit, els pensionistes reclamen que s’inclogui a la constitució un article que garanteixi el cobrament de les pensions. El representant del col•lectiu a Lloret recorda que els 70.000 milions d’euros que hi havia reservats s’han malgastat amb coses que no tenen res a veure amb els pensionistes.

Sota el lema Per unes pensions dignes, la convocatòria serà aquest dissabte, a les dotze del migdia, a la Plaça Pere Torrent, davant del Casal Municipal de la Gent Gran. Des de l’Associació de Pensionistes i Jubilats han volgut anunciar que hi haurà voluntaris per ajudar a portar les persones amb cadira de rodes.

spot_img

El + Vist