14.1 C
Lloret de Mar
Taller de manualitats per a la gent gran de Lloret de Mar.

Obertes les inscripcions per als cursos als centres cívics i gent gran

Durant aquest trimestre d'hivern, hi ha una àmplia oferta: des de manualitats a llengües, informàtica o balls i música.

Taller de manualitats per a la gent gran de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Obertes les inscripcions per als cursos i tallers que s’impartiran aquest hivern tant als centres cívics de Lloret com al Casal de la Gent Gran. En el primer cas, hi ha tot tipus de propostes: des de ganxet, patchwork, pintura, dibuix, puntes de coixí, classes de restauració fins a sessions d’anglès i francès.

Les inscripcions per als cursos dels centres cívics estan obertes fins el 26 de gener, per als alumnes ja matriculats a l’octubre. Mentre que a partir del dia 27 s’oferiran les places que quedin lliures. La matrícula s’ha de formalitzar al centre cívic del Rieral.

Cartell dels cursos d'hivern.
Cartell dels cursos d’hivern.

La regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, assenyala que “hem volgut recuperar el màxim d’oferta possible”. Consulta el llibret de les activitats aquí.

Pel que fa als tallers per a la gent gran, l’oferta no pot ser més diversa. Amb cursos d’informàtica, xarxes socials, manualitats (pintura, dibuix, patchwork, puntes de coixí, amigurumis), llengües (francès i anglès), a més de balls i música, com sevillanes i guitarra, entre d’altres.

Arantxa Jimenez, regidora del Casal de la Gent Gran, afegeix que són uns cursos “molt esperats, amb una oferta variada, en alguns ja queden poques places”. Consulta aquí l’oferta.

En aquest cas, les inscripcions estan també obertes fins el 28 de gener. Es poden formalitzar al web lloret.cat o de manera presencial demanant cita prèvia, al telèfon 972 37 25 36.

spot_img

El + Vist