11.1 C
Lloret de Mar

Obertes les inscripcions per a l’Skiada del Puntet

El Puntet ja ha obert les inscripcions per apuntar-se a l’esquiada d’aquest any. Com sempre per les festes nadalenques, el Casal de Joves marxa quatre dies a La Molina, del 26 al 30 de desembre. Segons el tècnic de Joventut, Carles Carbonell, hi ha dos perfils d’assistents: grups de joves i famílies. A banda de […]

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

El Puntet ja ha obert les inscripcions per apuntar-se a l’esquiada d’aquest any. Com sempre per les festes nadalenques, el Casal de Joves marxa quatre dies a La Molina, del 26 al 30 de desembre. Segons el tècnic de Joventut, Carles Carbonell, hi ha dos perfils d’assistents: grups de joves i famílies.

A banda de les classes d’esquí, a la sortida s’hi fan altres activitats, com ara curses de trineus o una xocolatada al bosc.

Aquesta és ja la dinovena edició de l’Skiada del Puntet, que fa anys havia aplegat més d’un centenar de persones, però que amb la crisi s’ha reduït a una trentena. La novetat d’aquest any és que les inscripcions estan obertes només fins al 5 de desembre. Els interessats han d’adreçar-se al Puntet, on els donaran tota la informació per fer el pagament. Els menors de dotze anys han d’anar a la sortida acompanyats d’un adult.

spot_img

El + Vist