Divendres, 22 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Logotip de l'esplai parroquial

Una part dels fons que recapti l’esplai Shalom amb la quina es destinaran a l’associació Hope

La cita és el proper 1 de gener, a partir de les 18h, a l'hotel Guitart Central Park.

Logotip de l'esplai parroquial

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

L’associació que presideix Alba Saskia Rivas –una de les finalistes del premi Planeta- rebrà una part dels fons que es recaptin amb la quina de l’esplai Shalom. L’entitat, que rep el nom de Hope –que vol dir ‘esperança’- té seu a Lloret i a Blanes i és d’àmbit nacional. La finalitat és investigar sobre la malaltia degenerativa i minoritària que pateix l’Alba –sorda des dels 13 anys- i que es diu síndrome de Brown-Vialetto-Van Laere. Només hi ha 80 casos diagnosticats en tot el món.

L’anomenada Quina per la Infància l’organitza per setè cop l’Esplai Shalom de la Parròquia el proper diumenge, 1 de gener. La finalitat és recaptar fons per a la mateixa entitat i també per alguna causa relacionada amb la infància, en aquest cas per l’associació Hope. També hi haurà música que, juntament amb els premis íntegrament cedits per botigues, empreses i entitats, faran una tarda molt entretinguda.

Albert Ferrández, de l’esplai, que fa una crida a la participació de les famílies, assenyala que la quina sol reunir unes 500 persones, sortejarà premis de tot tipus, com petits electrodomèstics, vals de descompte, menús de restaurant o obsequis de decoració.

L’acte solidari arriba el proper diumenge, 1 de gener, a partir de les 18 hores, a l’hotel Guitart Central Park.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".