1.8 C
Lloret de Mar
Logotip de l'esplai parroquial

Una part dels fons que recapti l’esplai Shalom amb la quina es destinaran a l’associació Hope

La cita és el proper 1 de gener, a partir de les 18h, a l'hotel Guitart Central Park.

Logotip de l'esplai parroquial

Darreres Notícies

L’associació que presideix Alba Saskia Rivas –una de les finalistes del premi Planeta- rebrà una part dels fons que es recaptin amb la quina de l’esplai Shalom. L’entitat, que rep el nom de Hope –que vol dir ‘esperança’- té seu a Lloret i a Blanes i és d’àmbit nacional. La finalitat és investigar sobre la malaltia degenerativa i minoritària que pateix l’Alba –sorda des dels 13 anys- i que es diu síndrome de Brown-Vialetto-Van Laere. Només hi ha 80 casos diagnosticats en tot el món.

L’anomenada Quina per la Infància l’organitza per setè cop l’Esplai Shalom de la Parròquia el proper diumenge, 1 de gener. La finalitat és recaptar fons per a la mateixa entitat i també per alguna causa relacionada amb la infància, en aquest cas per l’associació Hope. També hi haurà música que, juntament amb els premis íntegrament cedits per botigues, empreses i entitats, faran una tarda molt entretinguda.

Albert Ferrández, de l’esplai, que fa una crida a la participació de les famílies, assenyala que la quina sol reunir unes 500 persones, sortejarà premis de tot tipus, com petits electrodomèstics, vals de descompte, menús de restaurant o obsequis de decoració.

L’acte solidari arriba el proper diumenge, 1 de gener, a partir de les 18 hores, a l’hotel Guitart Central Park.

spot_img

El + Vist