15.1 C
Lloret de Mar

Paulino Gracia (En Lloret sí, se puede) rendeix comptes de la feina feta en aquest mandat

L'acte és aquest dijous (19h) a la Biblioteca.

El regidor Paulino Gracia, en primer terme, en un plenari
El regidor Paulino Gracia, en primer terme, en un plenari

Darreres Notícies

En Lloret sí, se puede organitza un acte aquesta tarda, que consisteix en fer balanç de la feina feta en els últims quatre anys a Lloret de Mar. La sessió porta un títol ben explícit: “rendiment de comptes”.

El regidor-portaveu del grup municipal de l’oposició, Paulino Gracia, explica que és un exercici de “transparència que haurien de fer tots els partits, per explicar el que has fet als que t’han votat i als que no”.

Gracia assenyala que en el mandat que acaba al 2019 “he sigut només un regidor i crec que he fet més feina que altres grups amb més representants“. El balanç és “positiu, m’ha servit per agafar experiència”. Posa com a exemple que “hem pressionat en temes de sanitat, com a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva o al CAP, també hem donat suport als treballadors o bé hem introduït temes socials als pressupostos municipals”.

El portaveu conclou que “tot i haver marxat de Podem, no he canviat els meus ideals” i afegeix que “tenim molts projectes per a Lloret, ens cal un altre mandat”. Recordem que Paulino Gracia es presenta a les eleccions municipals del 2019 per Som Alternativa.

En l’acte de En Lloret sí, se puede hi ha prevista la participació de Paulino Gracia. L’acompanyaran Raquel Rodríguez (APASC), Mayte Fernández (exvicepresidenta de les Kellys) i el dentista Javier Torres. L’acte es durà a terme a la Biblioteca aquest dijous, a partir de les 19 hores.

spot_img

El + Vist