15.4 C
Blanes
L'última concentració dels pensionistes

Els pensionistes tornen a convocar tothom per reclamar unes pensions dignes

La concentració, que es farà arreu de l'Estat aquest dissabte, a Lloret està prevista a les 12 hores a la plaça Pere Torrent.

L'última concentració dels pensionistes

Darreres Notícies

Nova jornada de mobilització general en defensa de les pensions. Tal com va passar a finals de febrer, aquest dissabte, 17 de març, es preveuen concentracions de protesta a les principals ciutats de l’Estat. A Lloret, l’acte tindrà lloc a les dotze del migdia, a la plaça Pere Torrent.

Igual que l’altra vegada, la convocatòria va a càrrec de les plataformes de pensionistes, agrupades dins de la coordinadora estatal en defensa del sistema públic de pensions. Un dels promotors a la vila és José Padilla, que considera que no quedava un altre remei que sumar-se a la protesta.

José Padilla critica que els polítics espanyols hagin dit tantes mentides respecte a les pensions i assegura que els diners per fer-hi front hi eren, però s’han malgastat.

El moviment reivindica que es revaloritzin les pensions en funció de l’IPC així com recuperar el poder adquisitiu perdut. En aquest sentit, el col·lectiu denuncia la pujada de només un 0,25% que estableix la reforma del govern de Mariano Rajoy i exigeix una pensió mínima de 1.080 euros.

Els promotors de la mobilització fan una crida a tothom a sumar-s’hi, tant jubilats com joves que veuen perillar el seu futur. La protesta es farà aquest dissabte, a les dotze del migdia, a la plaça Pere Torrent. Compten amb el suport de CCOO, ICV-EUiA i Podem.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist