23.6 C
Lloret de Mar
Logotip de la Policia Nacional

La Policia Nacional finalment no marxa de Lloret, per l’ordre del ministeri de l’Interior

Així ho ha confirmat l'alcalde, que fa una crida al "civisme i a rebaixar la tensió".

Logotip de la Policia Nacional

Darreres Notícies

Finalment, els policies nacionals que havien de marxar de la Lloret s’han quedat al mateix hotel on s’allotjaven, tot i la petició de l’alcalde en nom dels grups municipals del PDeCAT i ERC. La petició va arribar després de les actuacions de la policia espanyola durant l’1 d’octubre.

Aquests agents seguiran pernoctant a la vila després d’una ordre del Ministeri de l’Interior. Així ho ha confirmat, aquest dimarts, el ministre Juan Ignacio Zoido, que ha dit que ni la Policia Nacional ni la Guàrdia Civil abandonarà cap hotel de Catalunya en què hi hagi un contracte en vigor.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, explica que “un dels socis de l’hotel em va trucar per dir-me que marxaven, però després de les declaracions del ministre de l’Interior, em va tornar a trucar per dir-me que la policia tenia ordres de no marxar i que volien respectar els contractes”.

Segons ha explicat Dulsat, a Lloret hi ha allotjats una vuitantena d’agents de la policia espanyola. En aquest sentit, l’alcalde diu que “tothom té dret a pernoctar on vulgui i si aquests senyors estan aquí, demani als ciutadans que estiguin tranquils. Faig una crida al civisme i a rebaixar la tensió, perquè això no ens portarà enlloc”.

Els grups municipals del Partit Popular Català i Ciutadans se n’han fet ressò, a través de les seves xarxes socials, del fet que els policies no marxin de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist