5 C
Lloret de Mar
Un local d'oci nocturn tancat, aquesta matinada passada

Preocupació en el sector de l’oci nocturn, que fa un any que no pot obrir

El sector reclama l’acceleració de les ajudes i critica que se’ls ha criminalitzat com si fossin “l’ànec negre de la pandèmia”

Un local d'oci nocturn tancat, aquesta matinada passada

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Preocupació en el sector de l’oci nocturn, que fa més d’un any que està tancat per la pandèmia. Només van poder obrir un parell de setmanes fa uns mesos, però de seguida se’ls va tornar a obligar a tancar.

El representant del sector a la vila, Richard Bentham, reclama l’acceleració de les ajudes i critica que se’ls ha criminalitzat com si fossin “l’ànec negre de la pandèmia”.

“Reclamem l’acceleració de les ajudes, del Govern estatal i del català, i potser alguna ajuda per part de l’Ajuntament, que ha estat absolutament inexistent”

Richard Bentham

Richard Bentham remarca que en altres municipis els ajuntaments han permès que els establiments comptin amb la llicència de bar per poder obrir, encara que sigui amb una activitat diferent a la seva i amb totes les mesures necessàries. Aquí a Lloret, el representant de l’oci nocturn critica que el Consistori no ho permet.

Un local d'oci nocturn tancat, aquesta matinada passada
Un local d’oci nocturn tancat, aquesta matinada passada

Inevitablement, el sector sortirà molt tocat d’aquesta crisi, però el representant lloretenc assegura que hi ha moltes ganes de tornar a l’activitat.

Bentham recorda que es tracta d’un sector rellevant per a Lloret, ja que és un “pol d’atracció importantíssim per a la destinació”. Actualment, el municipi compta amb 27 llicències d’activitat i, entre treballadors directes i indirectes, afecta un miler de persones.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.