28.7 C
Lloret de Mar
Visitants al castell d'en Plaja, aquest cap de setmana a Lloret de Mar.

Primer de cap de setmana amb toc de queda i sense incidents importants

Les últimes restriccions vigents han fet que es comencin a cancel·lar algunes reserves als hotels de Lloret.

Visitants al castell d'en Plaja, aquest cap de setmana a Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Primer cap de setmana a Lloret amb toc de queda i sense incidents importants als carrers. Aquest és el balanç que fa l’Ajuntament, des que el passat divendres va entrar en vigor la prohibició de sortir al carrer de matinada, entre la 1 i les 6h, a més d’altres restriccions. Són les últimes mesures que han entrat en vigor per tal de frenar la cinquena onada de la Covid-19.

- Publicitat -

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, qualifica el toc de queda –que s’ha aplicat a 161 municipis de Catalunya, entre ells, Lloret i els pobles del voltant- de missatge negatiu per als mercats internacionals.

Sobre el balanç que fa d’aquest cap de setmana, Dulsat exposa que “no hi ha hagut incidents greus, però sí grups petits o persones individuals que no compleixen el toc de queda, el que fa la policia és avisar a les primeres hores i després, al tard, sanciona”.

El toc de queda i altres restriccions, com la limitació de les reunions a 10 persones, el tancament de la restauració a dos quarts d’una de la matinada o la prohibició de menjar i beure al carrer, han fet que es comencin a cancel·lar algunes reserves als hotels.

El president del gremi d’hostaleria, Enric Dotras, conclou que “això ens afecta negativament, estem dolguts, com a sector hem fet els deures, aquestes decisions no són justes”.

Tant els hotelers com l’Ajuntament insisteixen en què Lloret és una destinació segura. La prova ha estat aquest cap de setmana, el primer de la Festa Major de Santa Cristina, amb propostes diverses i públic a tot arreu: des de les visites al Castell d’en Plaja, al primer Clon Festival o la travessia de diumenge al matí.

spot_img

El + Vist