12.7 C
Lloret de Mar
Vianants, al carrer Sant Pere

Pugen els casos de coronavirus a Lloret de Mar, amb 12 aules confinades

Es recomana no barrejar bombolles i dur sempre la mascareta, ara que estem a punt de començar les vacances de Setmana Santa.

Vianants, al carrer Sant Pere

Darreres Notícies

A Lloret de Mar pugen els casos de coronavirus. Es recomana no barrejar bombolles i dur sempre la mascareta, ara que estem a punt de començar les vacances de Setmana Santa.

En un àmbit on es detecta aquest increment és a les escoles de la vila, on hi ha 12 classes confinades. L’alcalde Jaume Dulsat, explica que “s’han detectat força casos a les escoles, que són un mirall de la societat, això ha obligat a fer un cribratge massiu”.

“No són xifres escandaloses, però es van enfilant com en altres indrets”

Jaume Dulsat

Davant d’aquest relaxament, l’alcalde reclama “prudència” per Setmana Santa. Demana un “últim esforç” a la població recordant que “Lloret s’hi juga la temporada turística”.

https://twitter.com/Lloret_de_Mar/status/1375053024675106820?s=20

En aquesta línia, el Procicat prorroga fins al 9 d’abril les mesures vigents per combatre l’expansió de la pandèmia, i hi afegeix restriccions específiques per a Setmana Santa, que limiten més les trobades socials.

Aquestes reunions podran ser de 4 persones com a màxim en espais públics tancats, i de 6 persones com a màxim en espais públics oberts; no es poden fer reunions socials en domicilis particulars, on només hi pot haver les persones convivents.

A més, no es podrà viatjar entre comunitats autònomes, excepte a les Balears i les Canàries. El toc de queda, o confinament nocturn, queda igual: a Catalunya és entre les 10 de la nit i les 6 del matí.

spot_img

El + Vist