7.3 C
Lloret de Mar

El Puntet acull una exposició per conscienciar els joves del sexe segur

La mostra defuig dels plantejaments moralistes i inclou anècdotes curioses, com ara que els preservatius ja existien a l’antic Egipte, aleshores fets de tripes d’animals.

Joves visitant l'exposició
Joves visitant l'exposició

Darreres Notícies

Una exposició que parla del sexe segur, destinada als joves, es pot visitar aquests dies al Puntet de l’avinguda de Vidreres. Amb el títol Sex o no sex, estarà muntada fins divendres. La intenció és que la setmana que ve es pugui visitar al Puntet de Fenals.

servicios profesionales jimenez

L’objectiu de la mostra, cedida per la Generalitat, és informar els joves sobre els riscos de la Sida i altres malalties de transmissió sexual, perquè reflexionin i adoptin un comportament adequat a l’hora de tenir relacions sexuals. El regidor de Joventut, Cristian Fernández, creu que és una exposició necessària per informar el jovent, malgrat que molts adolescents es pensin que ja ho saben tot sobre aquest tema.

L’exposició posa una especial èmfasi en els nous casos d’infeccions pel virus de la Sida i assenyala que hi ha tota una generació de joves que tenen la impressió que les malalties de transmissió sexual no els afecten o que, en el pitjor dels casos, hi ha tractaments farmacològics que permeten dur una vida normal.

La proposta s’adreça, sobretot, als joves d’entre 15 i 18 anys. Tot i així, defuig dels plantejaments moralistes i inclou anècdotes curioses, com ara que els preservatius ja existien a l’antic Egipte, aleshores fets de tripes d’animals.

El regidor fa una crida a tots els centres educatius de secundària que visitin la mostra, que després permet als professors treballar-ne el contingut a classe.

spot_img

El + Vist