20.7 C
Lloret de Mar

Es reactiva el cercle Podem a Lloret després que el partit polític ELLSSP se’n desvinculés

El cercle Podem de la Selva marítima es presenta en públic aquest dissabte (19 hores al centre cívic del rieral). Serà en un acte obert a tothom, on es comptarà amb la presència de la coordinadora territorial.

Gabriella Attene, aquest matí als estudis
Gabriella Attene, aquest matí als estudis

Darreres Notícies

Es reactiva el cercle Podem a Lloret de Mar. A finals del 2017, el regidor Paulino Gracia va dimitir de la direcció de Podem a Catalunya per discrepàncies amb Pablo Iglesias. Si bé, com a regidor, manté el grup municipal En Lloret Sí Se Puede (ELLSSP), el que s’ha trencat des de llavors són les relacions amb el cercle Podem.

Després d’aquest punt i a part, un grup de veïns -desvinculat de l’anterior cercle- ha decidit reactivar aquest projecte polític. Una de les cares visibles és Gabriella Attene.

La finalitat és constituir la coordinadora de Podem d’àmbit comarcal, on de moment hi ha una quinzena de persones, crear equips de treball i marcar les relacions amb el cercle de Catalunya en Comú. Segons Gabriella Attene, el més rellevant és la voluntat de treballar de manera transversal.

El cercle Podem de la Selva marítima es presenta en públic aquest dissabte. Serà en un acte obert a tothom, on es comptarà amb la presència de la coordinadora territorial. La convocatòria és al centre cívic del Rieral, a partir de les set de la tarda.

spot_img

El + Vist