Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Gabriella Attene, aquest matí als estudis

Es reactiva el cercle Podem a Lloret després que el partit polític ELLSSP se’n desvinculés

El cercle Podem de la Selva marítima es presenta en públic aquest dissabte (19 hores al centre cívic del rieral). Serà en un acte obert a tothom, on es comptarà amb la presència de la coordinadora territorial.

Gabriella Attene, aquest matí als estudis

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Es reactiva el cercle Podem a Lloret de Mar. A finals del 2017, el regidor Paulino Gracia va dimitir de la direcció de Podem a Catalunya per discrepàncies amb Pablo Iglesias. Si bé, com a regidor, manté el grup municipal En Lloret Sí Se Puede (ELLSSP), el que s’ha trencat des de llavors són les relacions amb el cercle Podem.

Després d’aquest punt i a part, un grup de veïns -desvinculat de l’anterior cercle- ha decidit reactivar aquest projecte polític. Una de les cares visibles és Gabriella Attene.

La finalitat és constituir la coordinadora de Podem d’àmbit comarcal, on de moment hi ha una quinzena de persones, crear equips de treball i marcar les relacions amb el cercle de Catalunya en Comú. Segons Gabriella Attene, el més rellevant és la voluntat de treballar de manera transversal.

El cercle Podem de la Selva marítima es presenta en públic aquest dissabte. Serà en un acte obert a tothom, on es comptarà amb la presència de la coordinadora territorial. La convocatòria és al centre cívic del Rieral, a partir de les set de la tarda.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.