Dimecres, 27 gener 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Recollida de joguines del 2014

Recta final de la recollida de joguines de la Creu Roja

A Lloret, la recollida es fa en els dos Puntets fins diumenge a la tarda. Les joguines han de ser noves.

Recollida de joguines del 2014

Darreres Notícies

Bustek Films i l’Ajuntament rodaran un videoclip contra les agressions sexuals

Fan una crida per trobar homes d'entre 30 i 50 anys que vulguin col·laborar amb el projecte, que és sense ànim de lucre i té l'objectiu de conscienciar, sobretot, el jovent.

Comencen els treballs de neteja de la finca dels apartaments Bravapark de Fenals

Els treballs consisteixen en la neteja i adequació de tota la finca i el tancament de les parts de la planta baixa per evitar que pugui entrar ningú a l'edifici.

Albert Vinyals: “Ens hem de prendre el consum com un acte polític. Si vull botigues al poble, he de comprar al poble”

És una de les conclusions d'una enquesta d'Escodi, que es presentarà avui (15:00) en un webinar obert a tothom a través de la Plataforma Zoom.

Una 50a de fotografies, a la primera edició del concurs de fotografia comunitària

Del 5 al 15 de febrer s'obrirà el període de votacions, en què cada persona empadronada a Lloret major de 16 anys podrà escollir una foto.

Ja es pot votar per correu a les eleccions al Parlament

Qui encara no hagi fet la sol·licitud, té temps de tramitar-la fins al 5 de febrer.

La Creu Roja fa una crida a la població perquè donin joguines per a les famílies sense recursos. Aquest diumenge es tanca la campanya i encara fan falta moltes més joguines per poder atendre a tots els infants de Lloret, Blanes i Tossa. Recordem que a Lloret l’any passat es van atendre 180 nens.

Aquest any, però, l’entitat demana que les joguines siguin completament noves per estrenar. Per tant, directament comprades a la botiga o bé sense fer servir. A Lloret la recollida es fa als Puntets i el tècnic de Joventut, Carles Carbonell, argumenta que quan accepten joguines usades els veïns els porten peces en molt mal estat.

Qui vulgui col·laborar amb la campanya, pot entregar una joguina al Puntet fins aquest diumenge o bé fins dilluns al matí a primera hora.  

- Publicitat -

El + Vist

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.