24.4 C
Lloret de Mar
Joieria Grau

El segon Hackató de Lloret es farà aquest divendres i dissabte amb 14 joves

En el termini de 24 hores hauran de resoldre els reptes que els plantegen quatre establiments comercials de la vila.

Joieria Grau

Darreres Notícies

Un total de 14 joves s’han apuntat a la Hackató, que comença aquesta tarda en el Puntet. Al llarg de 24 hores, han de treballar plegats i sota pressió per resoldre un seguit de reptes que els plantejaran quatre establiments de Lloret de Mar.

És la segona vegada que es duu a terme la Hackató a la vila. Es tracta d’una experiència que té l’origen en el món de la informàtica, per desenvolupar software, però que s’estén en altres camps, com l’emprenedoria i la innovació.

A Lloret, en concret, es desenvolupa al sector del comerç local. Els joves estaran conduïts i assessorats per un expert en Hackatons, Josep Lluís Sánchez Brugarola. Un dels participants, Isaac Lloveras, assegura que li han arribat bones valoracions de l’experiència de l’any passat i per això ha decidit apuntar-s’hi. Un altre participant serà en Sergi Garcia Arpí, que creu que darrere l’activitat hi ha una molt bona organització per part del Puntet.

Aquests i una dotzena més de joves tindran 24 hores per trobar solucions als problemes que plantejaran quatre establiments de la vila. Són la Joieria Grau, Pinturas Barrero, Gold Ocasion i Dress Room. La responsable d’aquesta última, Maite Arniges, explica que la seva demanda és analitzar si el nom de la botiga és l’adequat. Pel que fa a la Joieria Grau, la voluntat de l’establiment és millorar la seva presència a les xarxes socials, tal com ha apuntat Marta Matas.

Des del Puntet asseguren que és una experiència enriquidora, ja que proposa solucions als botiguers i, de pas, els joves aprenen a pensar d’una altra manera, a tenir perspectives diferents.

spot_img

El + Vist