8.3 C
Lloret de Mar

El Síndic de Greuges recull 25 demandes en la visita a Lloret

Entre les demandes, hi ha la de la Plataforma Aturem la C-32, que li demana que revisi el projecte de perllongament de l'autopista fins a Lloret.

Aturem la C-32 visita l'equip del Síndic
Aturem la C-32 visita l'equip del Síndic

Darreres Notícies

25 peticions va registrar l’equip del Síndic de Greuges en la seva visita a Lloret aquest dimarts. Van ser queixes i consultes variades, segons l’adjunt general del Síndic, Jaume Saura.

Aquestes demandes tenen el mateix valor i tractament que les que es recullen des de la seu de Barcelona, de manera que en les properes setmanes es resoldran i les dues parts implicades rebran la resolució. Els terminis, segons Saura, estan molt marcats, tot i que sovint han d’insistir a les administracions perquè els responguin quan toca.

Una de les demandes presentades va ser la de la plataforma Aturem la C-32. Membres de l’entitat van reclamar que s’insti la Generalitat a revisar el projecte, ja que recorden que el Govern català l’està impulsant sense tenir en compte la veu del territori. Frederic Guich assegura que després de la visita amb l’equip del Síndic de Greuges les sensacions són bones.

La Plataforma ha explicat que tenen el compromís del Síndic de revisar l’incompliment per part del Govern local del programa electoral dels seus partits pel que fa al compromís de fer una consulta a la ciutadania sobre el projecte de prolongació de la C-32. A més, també s’ha compromès, segons l’entitat, a revisar l’onada de nova especulació urbanística arran del perllongament de l’autopista.

spot_img

El + Vist