8 C
Lloret de Mar

Som Capaços dona visibilitat a la diversitat funcional, a la vegada que és solidari amb La Marató

L'entitat va celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i va recaptar 300 euros que donarà a la popular campanya de TV3.

Festa pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (Som Capaços)
Festa pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (Som Capaços)

Darreres Notícies

Som Capaços donarà gairebé 300 euros a La Marató de TV3. Són diners recaptats a la festa que va organitzar dissabte passat per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

servicios profesionales jimenez

L’ànima de Som Capaços és Cristina Marquès, que està molt contenta de com va anar la jornada i agraïda per tot el suport rebut.

“Vam poder recaptar 289 euros per La Marató de TV3; va ser tot un èxit i moltíssimes gràcies a tots els que van participar-hi”

Cristina Marquès

La celebració va estar organitzada conjuntament amb l’Ajuntament. El regidor de Diversitat Funcional, Albert Ferrández, que celebra la bona participació i la quantitat de diners recaptada, però, sobretot, que es pogués donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional.

“El més important és que vam poder donar visibilitat a les persones que tenen diversitat funcional, que crec que era l’objectiu de la festa”

Albert Ferrández
Cristina Marquès llegint el manifest (Som Capaços)
Cristina Marquès llegint el manifest (Som Capaços)

Una de les entitats que cada any col·labora amb la festa de Som Capaços és Punt d’Equilibri. Constantza Ángel també fa una valoració molt bona de com va anar la celebració.

“Estem encantades de col·laborar amb Som Capaços, la Cristina Marquès compta amb nosaltres cada any i li agraïm i seguirem col·laborant amb ells”

Constanza Ángel

Durant tot el matí de dissabte, es van dur a terme diferents activitats a la Plaça de la Vila, com zumba, una xocolatada o un concert de Guillem Costa.

“M’enduc una molt bona experiència, m’ho vaig passar molt bé i ha estat un honor que hagin confiat amb mi i poder contribuir en la causa de donar més visibilitat a la diversitat funcional”

Guillem Costa
Guillem Costa actuant a la festa (Som Capaços)
Guillem Costa actuant a la festa (Som Capaços)

A més, l’artista lloretenc Odie va pintar un quadre solidari en directe.

“Estar a la plaça del teu poble pintant un quadre, veure gent coneguda, gent que venia a xerrar una estona i tot això per una bona causa, doncs un plaer”

Odie
Odie pintant el quadre (Som Capaços)
Odie pintant el quadre (Som Capaços)

Tot plegat va ser dissabte passat, 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

spot_img

El + Vist