14.9 C
Lloret de Mar
L'àrbitre lloretenca, amb la companya portuguesa Silvia Cohelo.

Tània Pardo i Silvia Cohelo, la primera parella arbitral de dones en una final de l’Eurolliga

La lloretenca ha hagut d'aprendre a treballar amb àrbitres portugesos en aquesta final femenina d'hoquei patins, disputada a Palau de Plegamans.

L'àrbitre lloretenca, amb la companya portuguesa Silvia Cohelo.

Darreres Notícies

L’àrbitre lloretenca Tània Pardo va tenir l’honor de dirigir la final de l’Eurolliga femenina d’hoquei patins. Juntament amb l’àrbitre portuguesa Silvia Cohelo, la lloretenca va viure en primer persona l’experiència de formar part d’una gran final europea, celebrada aquest passat cap de setmana a Palau de Plegamans.

Va ser un fet històric, i és que mai abans una parella arbitral de dones havia impartit justícia en una gran final europea. Tània Pardo es mostra molt orgullosa per l’oportunitat i destaca que va rebre amb sorpresa la designació. “Fins el mateix diumenge no sabia amb qui faria la final”, explica.

Tania pardo a eurolliga femenina dhoquei patins 1
Pardo i la resta d’àrbitres de l’Eurolliga.

La final la va guanyar el Palau de Plegamans, que va superar el Voltregà per 6-1. Pel que fa a la resta de partits, Tània Pardo valora de manera molt positiva l’experiència i explica que va haver d’aprendre a treballar amb àrbitres portuguesos, que tenen “diferents maneres d’arbitrar”, a part de l’idioma o la col·locació.

Després d’arbitrar a l’Eurolliga, ara, Tània Pardo ja es prepara per dirigir, en quinze dies, la Copa del Rei i la Reina, a La Corunya.

spot_img

El + Vist