20 C
Lloret de Mar
Control policial, del passat mes de desembre als accessos de Lloret de Mar.

Torna el confinament comarcal aquest divendres, també per a bombolles de convivència

L'augment de la nova variant britànica i la creixent pressió hospitalària porten el govern a limitar, de nou, la mobilitat.

Control policial, del passat mes de desembre als accessos de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

El confinament comarcal torna a partir d’aquest divendres. El Procicat ha decidit fer marxa enrere i ja no permetrà que les bombolles de convivència puguin sortir de la comarca, una excepció en les restriccions que ha estat vigent des del 15 de març; tres caps de setmana, amb les vacances de Setmana Santa incloses, que han permès agafar una mica d’aire.

La mesura entra en vigor a partir de les 00.00 d’aquest divendres, 9 d’abril, i serà vigent cada dia, de dilluns a diumenge.

La decisió, que s’anunciarà en roda de premsa aquesta tarda, s’ha pres perquè la situació epidemiològica no és bona. La xifra de pacients amb Covid ingressats és de 1.712, 458 dels quals són a les UCI, 13 més que aquest dimarts.

La situació és preocupant per l’augment de la nova variant britànica i també perquè encara no es veuen els efectes de l’obertura de la Setmana Santa, un període en què hi ha hagut un infradiagnòstic de contagis. Dilluns de Pasqua, per exemple, se n’han confirmat 300 menys del que seria habitual en un dilluns qualsevol.

spot_img

El + Vist