15.1 C
Lloret de Mar

Transports Pujol porta als jutjats l’ajuntament de Blanes

L’empresa lloretenca Transports Pujol ha portat als jutjats l’ajuntament de Blanes per la concessió del servei de transport públic municipal. Segons explica el Diari de Girona, la concessió que tenia l’empresa va caducar el 31 de desembre del 2013 i el consistori va aprovar a l’abril fer una pròrroga forçosa de la concessió. En aquesta […]

Web de l'empresa
Web de l'empresa

Darreres Notícies

L’empresa lloretenca Transports Pujol ha portat als jutjats l’ajuntament de Blanes per la concessió del servei de transport públic municipal.

Segons explica el Diari de Girona, la concessió que tenia l’empresa va caducar el 31 de desembre del 2013 i el consistori va aprovar a l’abril fer una pròrroga forçosa de la concessió. En aquesta pròrroga, però, es requeria a l’empresa que fes millores, com ara ampliar la línia 4 entre el centre de Blanes i l’estació de tren, millorar la informació, la seguretat interna del passatger o gestionar la implantació de sistemes informàtics a les parades.

L’empresa va presentar una al·legació contra la pròrroga perquè considera que, com que no es fa fer durant la vigència del contracte sinó quatre mesos després, no es poden imposar millores sense modificar aquest contracte. El ple municipal de Blanes va desestimar l’al·legació i ara l’empresa ha presentat un recurs al jutjat de Girona.

Referent al transport municipal blanenc, cal afegir que avui el ple municipal porta a ple d’una modificació de pressupostos per incrementar en 15.000 euros la partida de 195.000 euros prevista inicialment per al transport, ja que ha resultat insuficient.

spot_img

El + Vist