8.3 C
Lloret de Mar

Un centenar de persones es concentren davant de l’hotel Don Juan

Han protestat per la suspensió de feina i sou durant quinze dies d'una treballadora que va criticar les condicions laborals de les cambreres d'habitacions.

Darreres Notícies

Un centenar de persones s’han concentrat aquest dimecres a la tarda davant de l’hotel Don Juan per protestar per la suspensió de feina i sou durant quinze dies a una treballadora de l’hotel que és representant sindical des de fa 25 anys i que fa uns dies va criticar la situació de les cambreres d’habitacions a través d’una entrevista a la revista Alba Sud.

Aquestes declaracions, segons CCOO, li van costar la suspensió que està complint ara i que acabarà dimarts que ve, 13 d’octubre. El sindicat critica que la direcció de l’equipament ha vulnerat el seu dret a la llibertat d’expressió i ha anunciat que el judici serà el 10 de desembre, segons Josep Maria Montalbán, secretari general de la Federació de Serveis de CCOO de les comarques de Girona.

Montalbán ha explicat que el sindicat ha començat una campanya d’àmbit estatal per reclamar millores laborals en el col•lectiu de les cambreres d’habitacions. Segons el representant sindical, la situació a l’hotel Don Juan es dóna en molts hotels de l’Estat.

CCOO critica també que la direcció de l’hotel no ha estat oberta al diàleg. De fet, entre els manifestants hi havia membres d’ICV – EUiA, com el candidat de Catalunya Sí que es Pot el 27-S, Marc Vidal, o el regidor de Lloret, Xavier Rodríguez Pacios, que ha explicat que fa una setmana va demanar una reunió amb la direcció i que encara espera la resposta.

A la concentració també hi va participar Albano Dante, membre de Podem i diputat de Catalunya Sí que es Pot, que serà portaveu adjunt de la coalició al Parlament.

spot_img

El + Vist