10.7 C
Lloret de Mar

Uns 60 alumnes de la Immaculada Concepció fan difusió de la donació de sang

Prevista aquesta setmana a Lloret, un dels objectius és buscar primers donants.

Alumnes de la Immaculada Concepció, col·laborant amb una campanya de donació de sang de l'any passat.
Alumnes de la Immaculada Concepció, col·laborant amb una campanya de donació de sang de l'any passat.

Darreres Notícies

Una 60a d’alumnes de l’escola Immaculada Concepció fan difusió de la donació de sang prevista aquesta setmana a Lloret de Mar. Es tracta de la primera jornada de l’any, prevista la tarda de dijous al centre cívic del Rieral i divendres, durant tot el dia, al Teatre.

servicios profesionales jimenez

Un dels objectius és trobar primers donants. Miriam Valls, mestra del col·legi, explica que “és un bon aprenentatge per als alumnes, se’ls sensibilitza amb aquesta problemàtica, es motiven i se senten orgullosos en veure que poden ajudar”.

Els alumnes de la IC, explicant la campanya a l'escola Àngels Alemany.
Els alumnes de la IC, explicant la campanya a l’escola Àngels Alemany.

Tots els alumnes que col·laboren són de 3r de la ESO. Martina Urdiales i Francesc Gironès expliquen que la crida s’adreça “a la gent de Lloret, per trobar nous donants”.

Gonzalo Garcia i Arshia Kalra exposen que els requisits per donar sang són “no patir cap malaltia, pesar més de 50 kg i tenir més de 18 anys”.

Pau Arpí i Mariona Corretge expliquen que el 21 de gener “serem al teatre, ajudant els organitzadors, i els dies previs, animant la gent a donar sang”.

La campanya a Lloret de Mar (Centre cívic del Rieral)
La campanya a Lloret de Mar (Centre cívic del Rieral)

Brayan Bravo i Martina Calero exposen que “hem fet cartells i els hem penjat per tot el poble, també hem fet vídeos per a les xarxes socials, anirem a instituts i escoles, perquè informin les famílies per si volen donar sang”.

Finalment, Guillem Reñaga i Alina Trifan argumenten que col·laborar amb aquesta iniciativa solidària “ens ajuda a conscienciar-nos, a ser més solidaris, perquè quan siguem grans, donem sang a gent que ho necessita”.

La donació al Teatre.

El dia 20 de gener es podrà donar sang al Centre Cívic del Rieral en horari de tarda, de 4 a 9 del vespre. I l’endemà, 21 de gener, al Teatre, tant al matí (de 10 a dues) com a la tarda (de 4 a dos quarts de 9).

Es recomana reservar hora al web donarsang.gencat.cat.

Cartell de la campanya a Lloret.
Cartell de la campanya a Lloret.
spot_img

El + Vist