18 C
Lloret de Mar

La urbanització Mas Romeu celebra, aquest cap de setmana, la seva festa

Els actes començaran dissabte i s'allargaran fins a l'endemà.

Vista aèria de la urbanització
Vista aèria de la urbanització

Darreres Notícies

La urbanització de Mas Romeu es vesteix de gala, aquest cap de setmana, a causa de la celebració de les festes de barri. Seran dos dies plens d’activitats. Els actes començaran dissabte a la nit, amb el tradicional sopar obert a tot el públic, tant a residents com a visitants. Tot seguit, s’oferirà una actuació de sevillanes i una disco-mòbil.

servicios profesionales jimenez

De cara a diumenge, hi haurà classes de zumba, castells inflables i la festa de la escuma. Les festes de Mas Romeu destaquen per ser gratuïtes per a tothom. Antonio Bermúdez, membre de l’associació de veïns, argumenta que la celebració “es fa molt de carinyo dels veïns. Procurem donar-ho tot de forma gratuïta, sense ànim de lucre. La gent que vingui tindrà la seva coca, el seu cava, la seva cervesa, els refrescos i l’aigua pels nens”.

Les festes de Mas Romeu aglutinen de 700 a un miler de persones entre els dos dies. A més, Bermúdez assegura que la celebració ajuda a socialitzar veïns i visitants. A més, considera que les festes de barri són una tradició i que s’han de mantenir actives perquè “tots els veïnats vulguin aportar el seu granet de sorra i, així, obrir-se a la gent del poble perquè tingui unes altres activitats durant el cap de setmana”.

La festa de la urbanització de Mas Romeu serà aquest cap de setmana, després de les dels veïnats de Els Pinars i Mont Lloret.

spot_img

El + Vist