6.8 C
Lloret de Mar
El moment de l'entrega del xec, amb Xatrac, Som de Mar i l'Ajuntament

Xatrac rep un donatiu de 3.400 euros del concert benèfic d’M-Clan

El festival SOM de Mar i l'Ajuntament han fet entrega del xec aquest migdia i han agraït a Xatrac la tasca mediambiental que du a terme al llarg de l'any.

El moment de l'entrega del xec, amb Xatrac, Som de Mar i l'Ajuntament

Darreres Notícies

El festival SOM de Mar i l’Ajuntament han entregat 3.400 euros a l’associació mediambiental Xatrac. Són els diners recaptats a l’estiu, amb el concert benèfic d’M-Clan, que es va fer en el marc de la Festa Major de Santa Cristina.

La coordinadora de Xatrac, Ariadna Peña, assegura que els fa molta il·lusió rebre aquest xec, que els permetrà finançar les activitats que duen a terme al llarg de l’any.

“Estem súper contentes d’haver rebut aquest donatiu i que es posi en valor la feina que fem i se li doni importància”

Ariadna Peña

La representant de Xatrac apunta que l’estiu ha anat molt bé, ja que han pogut recuperar el gruix d’activitats, després que l’estiu del 2020 tot anés a mig gas per la pandèmia. I ara ja comencen a preparar totes les activitats escolars.

Les representants de Xatrac amb el xec

El director del festival Som de Mar, Carles Gilibets, assenyala que és molt gratificant poder col·laborar amb entitats sense ànim de lucre que duen a terme tasques tan rellevants com les de Xatrac.

“Donar suport a projectes com el de Xatrac és fonamental, i més a les nostres coses, i que hi puguem col·laborar és satisfactori i esperem que ho puguem repetir els propers anys”

Carles Gilibets

El festival Som de Mar acaba de celebrar la segona edició als Jardins de Santa Clotilde i el concert solidari ha estat la primera acció fora del festival en si. La voluntat, però, és seguir creixent encara més i poder organitzar activitats al llarg de l’any.

Pel que fa al concert solidari, la intenció és poder repetir-lo cada any, tot i que caldrà analitzar si els diners es destinen a Xatrac o a una altra entitat.

L’alcalde, Jaume Dulsat, també considera que és molt positiu poder col·laborar amb causes com aquesta.

“És molt positiu poder col·laborar amb Xatrac mitjançant un concert solidari en què vam veure totes les entrades amb la col·laboració de Som de Mar”

Jaume Dulsat

El concert, en què es van vendre totes les entrades, es va fer a la platja de Fenals el 21 de juliol.

spot_img

El + Vist